Comunicate de presă

Rompetrol a început campania de recrutare pentru programul de traineeship, ediţia 2024

Postat la 13 martie 2024, ora 16 00

KMG International (Rompetrol) a început campania de recrutare din cadrul programului de formare dedicat studenţilor şi absolvenţilor de studii superioare în domeniul tehnic, interesaţi de o carieră în industria energiei.

Citește mai mult

Rompetrol lansează alături de ARIR primul NFT de tip artă digitală

Postat la 16 noiembrie 2023, ora 12 00

Rompetrol (KMG International) şi Asociaţia Română pentru Relaţia cu Investitorii (ARIR) anunţă lansarea primelor Non-Fungible Token (NFT) din piaţa de capital românească sub forma de artă digitală, pentru a marca împlinirea a cinci ani de la înfiinţarea Asociaţiei ca promotor al celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii.

Citește mai mult

Şcolile din comuna Blejoi – oferte educative noi cu sprijinul Rompetrol

Postat la 11 septembrie 2023, ora 15 00

Rompetrol, în parteneriat cu Primăria Comunei Blejoi, sprijină copiii în noul an şcolar prin amenajarea unui spaţiu de învăţare în curtea şcolii, săli de lectură noi şi donaţii de cărţi, manuale şi table de şah pentru studiul sportului minţii începând cu anul academic 2023.

Citește mai mult

COMUNICAT privind disponibilitatea raportului pentru semestrul I 2023

Postat la 10 august 2023, ora 18 05

Rompetrol Well Services S.A. (PTR) este una dintre cele mai importante companii de servicii speciale la sondă din România. Aceasta asigură o gama largă de servicii pentru sondele de petrol şi gaze naturale din România şi Europa de Est (cimentări, stimulări, pompări diverse, teste de presiune, instrumentaţii, operaţiuni de tubare a sondelor, etc).

Citește mai mult