Comunicate de presă

Rompetrol lansează alături de ARIR primul NFT de tip artă digitală

Postat la 16 noiembrie 2023, ora 12 00

Rompetrol (KMG International) şi Asociaţia Română pentru Relaţia cu Investitorii (ARIR) anunţă lansarea primelor Non-Fungible Token (NFT) din piaţa de capital românească sub forma de artă digitală, pentru a marca împlinirea a cinci ani de la înfiinţarea Asociaţiei ca promotor al celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii.

Citește mai mult

Şcolile din comuna Blejoi – oferte educative noi cu sprijinul Rompetrol

Postat la 11 septembrie 2023, ora 15 00

Rompetrol, în parteneriat cu Primăria Comunei Blejoi, sprijină copiii în noul an şcolar prin amenajarea unui spaţiu de învăţare în curtea şcolii, săli de lectură noi şi donaţii de cărţi, manuale şi table de şah pentru studiul sportului minţii începând cu anul academic 2023.

Citește mai mult

COMUNICAT privind disponibilitatea raportului pentru semestrul I 2023

Postat la 10 august 2023, ora 18 05

Rompetrol Well Services S.A. (PTR) este una dintre cele mai importante companii de servicii speciale la sondă din România. Aceasta asigură o gama largă de servicii pentru sondele de petrol şi gaze naturale din România şi Europa de Est (cimentări, stimulări, pompări diverse, teste de presiune, instrumentaţii, operaţiuni de tubare a sondelor, etc).

Citește mai mult

Program de pregătire cu 100 de Trainee, în companiile Rompetrol

Postat la 01 august 2023, ora 10 00

KMG International (Rompetrol) a dat startul unui nou program de instruire pentru studenţi şi absolvenţi de studii superioare în domeniul tehnic, care doresc o carieră în industria energiei. Programul cu o tradiţe de 22 de ani a fost lansat în acest an sub o nouă identitate - Together We Grow – Rompetrol Traineeship.

Citește mai mult