Comunicate de presă

Rompetrol sprijină lupta împotriva COVID-19 în România

Postat la 23 martie 2020, ora 16 51

Rompetrol - KMG International continuă să sprijine sistemul de sănătate românesc în contextul pandemiei de COVID-19, prin donarea de carburant pentru transportul medical de urgenţă, finanţarea cercetării şi achiziţionarea de echipament, kituri de testare şi materiale necesare pentru unităţile medicale din comunităţile unde ne desfăşurăm activitatea.

Citește mai mult

Rompetrol Well Services, măsuri preventive pentru protejarea angajaţilor

Postat la 20 martie 2020, ora 18 32

Rompetrol Well Services (RWS) a luat toate măsurile disponibile pentru protejarea angajaţilor şi a partenerilor din zona punctelor de lucru – sonde/foraje, pe fondul extinderii noului virus COVID-19 la nivel mondial. În acelaşi timp, măsurile au vizat şi reducerea riscurilor de întrerupere a operaţiunilor asigurate de companie la sonde, dar şi continuitatea activităţilor de profil.

Citește mai mult

Măsuri preventive luate pentru diminuarea răspândirii virusului COVID-19

Postat la 14 martie 2020, ora 11 32

Grupul KMG International şi-a activat la începutul acestei luni planul de gestionare a situaţiilor de criză, după ce a implementat încă de la începutul lunii februarie o serie de măsuri preventive, pe fondul extinderii noului virus COVID-19 la nivel mondial.

Citește mai mult

Rompetrol Well Services, servicii petroliere în largul Mării Negre

Postat la 03 decembrie 2019, ora 14 04

Rompetrol Well Services (RWS) şi-a reluat şi extins în acest an gama de servicii petroliere asigurate operaţiunilor de profil din largul Mării Negre, prin contribuţia adusă recent la amplul proiect de dezafectare a platformei Gloria.

Citește mai mult