Comunicate de presă

Continuăm să susţinem sistemul medical din România

Postat la 10 aprilie 2020, ora 12 00

KMG International, sub brandul Rompetrol, va achiziţiona în parteneriat cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România o unitate mobilă de terapie intensivă cu 12 paturi, în valoare de 264.930 USD, ce va fi donată Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), ca parte a rezervei strategice pentru protecţie civilă, urmând a fi utilizată pe durata pandemiei pentru asigurarea suportului rapid acolo unde va fi cea mai mare nevoie.

Citește mai mult

Rompetrol sprijină lupta împotriva COVID-19 în România

Postat la 23 martie 2020, ora 16 51

Rompetrol - KMG International continuă să sprijine sistemul de sănătate românesc în contextul pandemiei de COVID-19, prin donarea de carburant pentru transportul medical de urgenţă, finanţarea cercetării şi achiziţionarea de echipament şi materiale necesare pentru unităţile medicale din comunităţile unde ne desfăşurăm activitatea.

Citește mai mult

Rompetrol Well Services, măsuri preventive pentru protejarea angajaţilor

Postat la 20 martie 2020, ora 18 32

Rompetrol Well Services (RWS) a luat toate măsurile disponibile pentru protejarea angajaţilor şi a partenerilor din zona punctelor de lucru – sonde/foraje, pe fondul extinderii noului virus COVID-19 la nivel mondial. În acelaşi timp, măsurile au vizat şi reducerea riscurilor de întrerupere a operaţiunilor asigurate de companie la sonde, dar şi continuitatea activităţilor de profil.

Citește mai mult

Măsuri preventive luate pentru diminuarea răspândirii virusului COVID-19

Postat la 14 martie 2020, ora 11 32

Grupul KMG International şi-a activat la începutul acestei luni planul de gestionare a situaţiilor de criză, după ce a implementat încă de la începutul lunii februarie o serie de măsuri preventive, pe fondul extinderii noului virus COVID-19 la nivel mondial.

Citește mai mult