Comunicate de presă

Activele de producţie ale KMG International din România au stabilit noi recorduri operaţionale

Postat la 07 februarie 2019, ora 14 40

În data de 5 februarie 2019, a avut loc reuniunea anuală a managementului KMG International (Grupul sau KMGI), în cadrul căreia au fost prezentate rezultatele activităţii înregistrate de către Grup în 2018 şi au fost stabilite principalele obiective pe termen mediu.

Citește mai mult

Revizie programată a rafinăriilor Petromidia Năvodari şi Vega Ploieşti

Postat la 30 octombrie 2018, ora 15 45

Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, îşi va opri până pe data de 15 noiembrie activitatea rafinăriei Petromidia şi a diviziei de petrochimie, pentru desfăşurarea reviziei programate. În aceeaşi perioadă, şi rafinăria Vega îşi va reduce activităţile de producţie.

Citește mai mult

KMG International anunţă câştigătorii celor 100 de burse de performanţă

Postat la 29 octombrie 2018, ora 15 10

100 de elevi de liceu şi studenţi cu rezultate academice deosebite din Bucureşti, Constanţa şi Prahova au fost selectaţi pentru a beneficia de burse în valoare totală de 100,000 USD, în cadrul programului dezvoltat de KMG International.

Citește mai mult

A fost înfiinţat Fondul de Investiţii în Energie Kazah-Român

Postat la 26 octombrie 2018, ora 15 40

KazMunayGas International (KMGI) şi Societatea de Administrare a Participaţiilor în Energie (SAPE) deţinută de Ministerului Energiei au semnat, astăzi, contractul de asociere prin care se înfiinţează Fondul de investiţii în energie kazah - român.

Citește mai mult