Comunitate

Proiectele noastre sunt investiții strategice în comunitate și contribuie la dezvoltarea ei pe termen lung. De asemenea, contribuie la bunăstarea locală și oferă serviciile și facilitățile necesare pentru o bună calitate a vieții.

Ne întâlnim în mod regulat cu stakeholderii locali, de la autorități până la ONG-uri, pentru a înțelege nevoile, așteptările și provocările acestora. Ascultându-ne partenerii și interacționând cu ei, ne asigurăm că eforturile noastre răspund nevoilor fiecărei comunități și le ajutăm să meargă mai departe.

Principalii noștri piloni de contribuție și dezvoltare a comunităților sunt educația, protecția mediului și sănătatea.

De exemplu, în timpul pandemiei, Rompetrol Well Services a achiziționat împreună cu Fundația pentru SMURD două paturi de terapie intensivă, echipate individual cu ventilatoare, sistem de monitorizare a funcțiilor vitale, injectomate, și le-am donat secției de terapie intensivă a Spitalului Județean Ploiești.

În anul 2022, în contextul crizei refugiaților, compania a găzduit în sediul din Moinești, Bacău, familii și animalele lor de companie, care se refugiau din calea războiului și le-a oferit sprijin și servicii complete pe perioada șederii.