Informări publice

Rămâi la curent cu informațiile de interes public despre Rompetrol Well Services. Urmărește această secțiune pentru comunicate adăugate periodic.

Informări publice de mediu

Descriere raport
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2019 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA GOVORA, de la adresa comuna Mihaiesti, Sat Stuparei, judetul Valcea
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2019 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA MOINESTI de la adresa str. Atelierelor nr. 146, oras Moinesti, judetul Bacau;
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2019 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA VIDELE, de la adresa str. Petrolului nr. 8, oras Videle, judetul Teleorman.
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2019 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – sediul central din Ploiesti, str. Clopotei nr. 2 bis.
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2018 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA VIDELE, de la adresa str. Petrolului nr. 8, oras Videle, judetul Teleorman.
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2018 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – sediul central din Ploiesti, str. Clopotei nr. 2 bis.
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2018 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA MOINESTI de la adresa str. Atelierelor nr. 146, oras Moinesti, judetul Bacau.
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2018 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA GOVORA, de la adresa comuna Mihaiesti, Sat Stuparei, judetul Valcea.
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2018 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – Sectia CAMPINA, str. Orizontului nr. 2
Informare publica de mediu pe trimestrul I 2018 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – Sectia CAMPINA, str. Orizontului nr. 2
Informare publica de mediu pe trimestrul I 2018 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA GOVORA, de la adresa comuna Mihaiesti, Sat Stuparei, judetul Valcea.
Informare publica de mediu pe trimestrul I 2018 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA MOINESTI de la adresa str. Atelierelor nr. 146, oras Moinesti, judetul Bacau.
Informare publica de mediu pe trimestrul I 2018 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – sediul central din Ploiesti, str. Clopotei nr. 2 bis.
Informare publica de mediu pe trimestrul I 2018 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA VIDELE, de la adresa str. Petrolului nr. 8, oras Videle, judetul Teleorman.
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2017 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – Sectia CAMPINA, str. Orizontului nr. 2
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2017 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA GOVORA, de la adresa comuna Mihaiesti, Sat Stuparei, judetul Valcea.
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2017 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA MOINESTI de la adresa str. Atelierelor nr. 146, oras Moinesti,judetul Bacau
Informare publica de mediu pe trimestrul I 2017 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – sediul central din Ploiesti, str. Clopotei nr. 2 bis.
Informare publica de mediu pe trimestrul al II-lea 2017 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA VIDELE, de la adresa str. Petrolului nr. 8, oras Videle, judetul Teleorman.
Informare publica de mediu pe trimestrul al III-lea 2016 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA MOINESTI de la adresa str. Atelierelor nr. 146, oras Moinesti, judetul Bacau.
Informare publica de mediu pe trimestrul al III-lea 2016 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA - Sectia CAMPINA, str. Orizontului nr. 2.
Informare publica de mediu pe trimestrul al III-lea 2016 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA GOVORA, de la adresa comuna Mihaiesti, Sat Stuparei, judetul Valcea.
Informare publica de mediu pe trimestrul al III-lea 2016 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA GOVORA, de la adresa comuna Mihaiesti, Sat Stuparei, judetul Valcea.Informare publica de mediu pe trimestrul al III
Informare publica de mediu pe trimestrul al III-lea 2016 cu privire la consecintele activitatii SC Rompetrol Well Services SA – SECTIA VIDELE, de la adresa str. Petrolului nr. 8, oras Videle, judetul Teleorman.