Conducerea executivă

Timur Zhetpisbayev

Director General
 

Dl Timur Zhetpisbayev este Directorul General al companiei Rompetrol Well Services începând din martie 2018. Anterior a deţinut poziţia de Director de Risc al KazMunayGas Internaţional (Rompetrol Group).

Rolul dl Zhetpisbayev a fost de a coordona întreprinderile şi zonele de gestionare a riscurilor financiare, înainte de asta fiind Director de Administrare a creditelor şi riscurilor financiare. Experiența sa profesională începe în 2002, în K & K Group din Kazahkstan.

În 2006 s-a alăturat UniCredit Kazakhstan (ATF Bank). În 2012 a revenit în cadrul K & K Group Director General al diviziei de francize. Începând cu anul 2013 a ocupat  poziția de director adjunct al Finanțelor Corporative iar din 2015 deține poziția de Director Economic al Rompetrol Energy.

Dl Zhetpisbayev a absolvit în 2004 Universitatea KIMEP şi a obţinut diploma de Master în  domeniul bancar şi al afacerilor în Italia (2010). A fost ales în funcţia de administrator al Societăţii conform Hotărârii nr. 2/2018 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 27 aprilie 2018 pentru un mandat de patru ani (care va expira la data de 29 aprilie 2022).

Luiza Moise

Director Economic

Dna Luiza Moise este Directorul Economic al Rompetrol Well Services începând din octombrie 2018, rolul ei este de a coordona întreaga activitate financiară a companiei în vederea atingerii obiectivelor strategice, respectând cerințele legale.

Dna Moise s-a alăturat Grupului KMG Internațional în anul 2003 și a deținut diferite roluri în cadrul Rompetrol Rafinare, cum ar fi cel de Financial Analyst, Budgeting and Reporting Supervisor, precum și Financial Analyst în cadrul Rompetrol Well Services.

În anul 2000 a obținut licența de economist în cadrul Universității Petrol și Gaze din Ploiești și este în curs de finalizare a calificării  ACCA la nivel profesional.

A fost aleasă prin decizie a Consiliului de Administrație în calitate de Director Economic al Societății începând cu 01 octombrie 2018, pentru un mandat care va exipra la data de 29 aprilie 2022.