Conducerea executivă

Abzal Doszhanov (1984)

Director General
 

Dl Abzal Doszhanov a fost numit Director General şi membru al Consiliului de administraţie al companiei Rompetrol Well Services, anterior deţinând poziţia de Director General al companiei Rominserv, din anul 2017.

Dl Abzal Doszhanov s-a alăturat echipei Rompetrol din anul 2010, îndeplinind cu succes roluri variate - inițial la nivel operațional, detinand poziții precum Manager îmbunătăţire procese, și până la nivel de management, deținând succesiv poziții de Director Adjunct Productie și Director General. Cel mai recent rol pe care l-a deținut a fost cel de Director General Rominserv.

Dl Abzal Doszhanov este absolvent al Institutului de petrol şi gaze din Atyrau şi Institutul Francez de Petrol.


Dl Abzal Doszhanov a fost numit începând cu data de 09 septembrie 2020 Director General pentru un mandat care va expira la data de 29.04.2022 (odată cu mandatul administratorilor care au făcut prezenta numire) şi membru interimar al Consiliului de administrație pȃnă la următoarea întrunire a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor.

Luiza Roxana Moise (1977)

Director Economic

Dna Luiza Moise este Directorul Economic al Rompetrol Well Services începând din octombrie 2018, rolul ei este de a coordona întreaga activitate financiară a companiei în vederea atingerii obiectivelor strategice, respectând cerințele legale.

Dna Moise s-a alăturat Grupului KMG Internațional în anul 2003 și a deținut diferite roluri în cadrul Rompetrol Rafinare, cum ar fi cel de Financial Analyst, Budgeting and Reporting Supervisor, precum și Financial Analyst în cadrul Rompetrol Well Services.

În anul 2000 a obținut licența de economist în cadrul Universității Petrol și Gaze din Ploiești și este în curs de finalizare a calificării  ACCA la nivel profesional.

A fost aleasă prin decizie a Consiliului de Administrație în calitate de Director Economic al Societății începând cu 01 octombrie 2018, pentru un mandat care va exipra la data de 29 aprilie 2022.