Consiliul de administraţie

Batyrzhan Tergeussizov (1984)

Președinte al Consiliului de Administrație

Dl. Batyrzhan Tergeussizov este responsabil de implementarea strategiei stabilite pentru Blocul Operațional, oferind expertiză și leadership în conformitate cu cele mai bune practici și reglementările relevante.

A absolvit Universitatea de Inginerie Energetică și Telecomunicații din Almaty, Facultatea de Inginerie Electrică și deține o diplomă de master în Administrarea Afacerilor (MBA) de la Maastricht School of Management / Almaty Management University.

Înainte de a se alătura Grupului, Dl. Tergeussizov a ocupat poziția de Director General al Linde Gas Kazakhstan TOO, mai bine de şapte ani și a gestionat cu succes dezvoltarea afacerii entității în Kazakhstan și în Asia Centrală. Înainte de această poziție, Dl. Batyrzhan Tergeussizov a avut mai multe roluri executive în cadrul Siemens TOO, cum ar fi: Country Division Lead - Energy Service Division, Business Unit Lead - Services pentru Oil & Gas and Industrial Application și Head of Service Group.
 
Dl Batyrzhan Tergeussizov fost ales în funcţia Administrator al societăţii conform Hotărârii nr 2/2023 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 26 aprilie 2023 pentru un mandat ce va începe cu data de 01.05.2023 şi va expira la data de 30.04.2026 .

Din 02 mai 2023 a fost ales membru al Comitetului de Audit.
 

Vasile Gabriel Manole (1980)

Membru al Consiliului de Administrație

Dl. Vasile Gabriel Manole ocupă poziția de director economic al societăţii Rominserv SRL și principalele sale atribuții sunt reprezentarea companiei și managementul financiar al societăţii. De asemenea, dl. Vasile Gabriel Manole ocupa pozitia de presedinte al comitetului de initiere investitii din cadrul Fondului de Investitii in Energie Kazakh – Roman, entitate din cadrul Grupului KMG International.

S-a alăturat Grupului KMG Internațional în anul 2005, ocupand pozitii manageriale pe aria financiara in mai multe entitati din cadrul Grupului KMG International, printre care si pozitia de director economic al Rompetrol Rafinare SA intre noiembrie 2010 - mai 2013 si 2016 – 2018.

Dl Vasile Gabriel Manole a absolvit Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea Transilvania Brasov, specializarea Finanţe, Bănci, Asigurări. De asemenea, detine diploma de studii aprofundate post universitare – strategii si tehnici financiar contabile- la Universitatea Transilvania Brasov.

Dl Vasile Gabriel Manole a fost ales în funcţia de administrator al Societăţii conform Hotărârii nr 2/2022 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 27 aprilie 2022 pentru un mandat de patru ani (care va expira la data de 30 aprilie 2026).

Vezi CV

Florea Georgian Stefan (1982)

Director Executiv al Societatii, Director General al Rompetrol Well Services, Membru al Consiliului de Administratie

Dl Georgian Ştefan Florea este absolvent al Universităţii de Petrol şi Gaze Ploieşti. Dl Florea deţine o diploma de Master în domeniul ingineria rezervoarelor obţinută în cadrul Universității de Petrol şi Gaze Ploieşti

Domnul Georgian Ştefan Florea este alături de Rompetrol Well Services înca din anul 2007, îndeplinind cu succes atribuțiile a diferite roluri - inițial la nivel operațional, detinand pozițiile de inginer petrolist divizia DST, inginer de teren la divizia de cimentare, inginer petrolist departamentul tehnic, reprezentant Rompetrol Well Services & Rompetrol SA in Kurdistan,Coordonator vanzari   și până la nivel de management, Director General Adjunct Rompetrol Well Services începând cu martie 2018.

Vezi CV

Olga Turcanu (1979)

Membru al Consiliului de Administrație

Dna Olga Turcanu, FCCA ocupă poziţia de Director Economic, Non-Core Business Unit în cadrul KMG Rompetrol SRL.

Principalele responsabilități ca Director Economic, Non-Core Business Unit includ reprezentarea companiilor și managementul financiar al KMG Rompetrol SRL (în România) și KMG International N.V (în Olanda).

Experiența profesională a Dnei Turcanu începe în anul 2000, în Chișinău, odată cu angajarea în cadrul PriceWaterhouseCoopers pe poziţie de auditor si auditor senior mai tarziu. În perioada 2004-2006 a obținut funcția de Director Financiar pentru Mechel Trade House, București, iar din 2006 până în 2008 ocupă poziția de Director Financiar la Bluehouse Capital Group. Pe parcursul anilor 2008-2013 activeaza in pozitie de Director Financiar , iar mai apoi si Director General al grupului RTC in Republica Moldova.

Pe parcursul anului 2014 excelează ca Trainer într-un program business pentru femei în Chișinău - EBRD BAS Moldova, iar începând cu același an deține titulatura de Manager Financiar și de Raportare în cadrul Rominserv, companie care oferă servicii industriale de mentenanță si management de proiecte industriale, fiind totodată în portofoliul KMG Rompetrol Group.

Din anul 2019 deține funcția actuală în cadrul grupului. Dna Olga Turcanu a studiat relaţii economice internaţionale şi dreptul economic în cadrul Academiei de Științe Economice a Moldovei atât la nivel de licență, cât și la master.

Începand cu anul 2013 dna Olga Turcanu este acceptată cu statut de Membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), iar începand cu 2018 are statut de Fellow ACCA.

Dna Olga Turcanu a fost realeasa în funcţia Administrator al societăţii conform Hotărârii nr 2/2022 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 27 aprilie 2022 pentru un nou mandat de patru ani (care va expira la data de 30 aprilie 2026).

Din 02 mai 2022 a fost realeasa membru al Comitetului de Audit.

Vezi CV

Eugeniu Moby Henke (1973)

Membru al Consiliului de Administrație

Dl Eugeniu-Moby Henke are o vastă experiență profesională în domeniul juridic, în ultimii 10 ani ocupând funcții de conducere în cadrul Rompetrol Group.

S-a alăturat grupului Rompetrol în anul 2007, ocupând poziția de Legal Manager al Diviziei de strategie în business și retail, asigurând cu succes coordonarea asistenței juridice pentru proiectele de Oil & Gas și retail.

În anul 2009, Dl Henke a fost numit director juridic al întregului grup de firme KMG International, asigurând asistență și soluții juridice adecvate în strânsă legătură cu strategia de afaceri a grupului.

Înainte de a se alătura echipei noastre, Dl Henke a deținut funcții de avocat la biroul de avocatură Despina Fruth Oprișan, din 2000 până în 2005, iar din 2005 până în aprilie 2007, a acționat ca avocat în propriul cabinet de avocatură - Henke Eugeniu Moby. A absolvit în anul 1996 Facultatea de Drept a Universității din București, fiind licențiat în Drept, iar din 1997 până în 1999, a urmat cursurile Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Dl Eugeniu Moby Henke a fost reales în funcţia Administrator al societăţii conform Hotărârii nr 2/2022 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 27 aprilie 2022 pentru un nou mandat de patru ani (care va expira la data de 30 aprilie 2026).'

Vezi CV